Edessä häämöttää jo viikko kaksi, eikä kurahuoltoaltaasta ole muuta tietoa, kuin että tulee varmasti viikolla yksi. Kaikkiaan se on kohta kuukauden myöhässä. Jos oisin tienny et sen toimitus menee näi pitkäks, olisin tehny altaalle varauksen laattaan ja asentanu jälkivaluna. Ei nyt sinänsä mitää paniikkia ole, mutta kovin löysällä aikataululla ei enää ehdi kevääksi muuttamaan.

 Se hyvä puoli rakentamisen tökkimisessä on, että tulee tehtyä edes vähän koulun harjoitustöitä. Joillekin opiskelussa on vaikeinta tentit, toisille luennot. Miulle ainut hankala asia on harkat, mitkä on aina liian isoja, ja jokaisen opettajan pitää antaa sellane joka kurssissa. Ikinä ei löydä aikaa niitte tekemisee ja kaikki tietysti kostautuu täällä loppupäässä, ku pitäis myllyttää päättötyötä täyspäiväsesti.

 Valmistumisesta en oo koskaa ottanu paineita.. valmistun ku valmistun. Nyt olis kuitekii töissä sellane hetki, et pääsisin valmistumisen jälkee keskittyy täysillä yhtee rakennukseen. Jos sillo on koulujuttuja rästissä, ni sen tietää, mite niitte kanssa käy. Tietysti oon kokoajan ajatellu että oltais jo muutettu uuteen taloon, mitä vois sitte rakennella loppuu asuessa. Kaikki on mahollista, mutta oon jo henkisesti valmistautunu, et kaikki menee pitkäks. Mitää ei kuitenkaa saa repiä väkisin valmiiks, koska sen tietää, mitä tai ketä sillo enite rassataa.

 Jotai edistystä kuitenkii on tapahtunu.. vihdoin saatii sähköurakkasopimus tehtyä. Jos allas saahaa ens viikolla, ni olis hyvät mahollisuudet saaha lattia valuun viikon 5 alussa. Jäähää odottelemaa ensi viikkoa :)