Siinä se nyt on.. 

343750.jpg

..ja ihan jo paikoillaan. Tää on siis se kurahuoltoallas, jota on odotettu lähes kuukaudenpäivät. Tiistaina soitteli kaveri, joka tän hommas, että allas on nyt maisemissa ja meikäläinen kiiruhti putkimiehen luo kyselemää viikonloppusuunnitelmista. Onneks kaverilla oli sunnuntai auki, joten tänää saatii homma tulille. Pari työkaluu puuttu (yks terä ja sellane leikkuri mil on helppo pätkii vesijohtoo), joten huomiseks jäi vielä lämminvesijohtojen veto.

 Nyt on taas lievästi helpottunu olo, ku on saanu hommia ees vähä eteepäi. Parasta täs on se, et nyt on taas selkee sotasuunnitelma tuleville töille. Huomenna pitäis kysellä mei työmaan hankintainsinööriltä, heittääkö ACO-asentajat näin pieniä keikkoja. ACO -elementit on kivirakenteisia kerroksen korkuisia väliseinäelementtejä, joita käytetään paljon kerrostaloasuntojen kosteiden tilojen seinissä. Meitä houkuttelis järjestelmän helppous, koska asennus on nopea, kun sen tekee kouliintunu ammattiryhmä, ja seinien tasaisuus. Eli tasoitetöissä pääsisi paljon helpommalla, kuin itse muuratuilla seinillä.

 Sitte muutama kuva tältä päivältä:

343733.jpg

Tilanne sisällä on tälläne.. ylihuomenna olis tarkotus temuta noita eessä näkyviä raudotusverkkoja levälleen. Verkko on 8 mm:stä 150 mm:n silmällä.

343740.jpg

 Kosteiden tilojen seinät on hyvä tehä kivirakenteisina. Sillo on hyvä tehä lattialaattaa vahvennokset seinien kohalle. Tässä kuvassa ko. vahvennokset on raudoitettu.

343731.jpg

 Jakotukille tuleville vesijohdoille kannattaa tehdä ohjuri, jotta laatasta nousevat johdot olisivat siististi ja asentaminen helpompaa. Tässä kuvassa ohjurissa on kylmävesijohdot, ohjurin vasemmalla puolella kiinteistön vesijohto ja edessä kuivakaivo lämminvesivaraajan tarpeisiin.

343737.jpg

 Ja tältä mökki on näyttänyt ulkoa jo pari kuukautta. Tätä kuvaa ku kattelee, ei malta oottaa että pääsee muuttamaan.